Ryhmä on 8-12 –vuotiaille loistava mahdollisuus päästä tutustumaan ja harjoittelemaan ratalaskua.

Ratalaskun alkeet

Ratalasku   ryhmä aloittaa toimintansa perjantaina  22.10.2022

Ryhmä on 8-12 –vuotiaille loistava mahdollisuus päästä tutustumaan ja harjoittelemaan ratalaskua. Ryhmässä treenataan yhdessä mukavassa porukassa vaihtelevissa olosuhteissa niin rinteissä kuin radalla. 

Tavoitteet: 

Harjoittelun keskeisinä tavoitteina ovat keskittyä laskemisen perusasioihin ja oppia laskemaan erilaisissa olosuhteissa, kuten loivalla, jyrkällä, kumpareikossa, hyppyreissä, parkissa ja radalla. Lyhyesti sanottuna: Treenata mahdollisimman monenlaisissa olosuhteissa alppihiihtoa. Ryhmän tärkein tavoite on saada alppihiihdosta ja liikunnasta elinikäinen harrastus, mutta myös tarjota mahdollisuus tavoitteellisempaan laskemiseen.

Harjoitukset:

perjantaisin klo 16-18 yhdessä Rata 3 ryhmän kanssa

lauantaisin   klo 16-17:30  oman ryhmän kesken 

Lisäksi torstaisin on mahdollista osallistua seuran yhteisiin oheisharjoituksiin, joissa keskitytään nopeuden, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Oheisharjoituksia tehdään toisinaan sisällä (Sirkan koulun sali) ja toisinaan ulkona.

Ryhmän valmennuksesta vastaa Jouni Leikkonen yhdessä apuvalmentajan kanssa.

Kilpailut

Rata 2 laskijat osallistuvat halutessaan Pohjois-Suomen Alpin kilpailuihin ja lasten loppukilpailuihin osana harjoittelua. Samalla opitaan, mitkä ovat kilpailuihin osallistumisen rutiinit. 

Kausimaksu 2022-2023:
Valmennusmaksun suuruus on 200 eur/kausi, jonka voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.Lisäksi jokaisen tulee hankkia Hiihtoliiton Skipassi -vakuutus. Skipassi-vakuutus ostetaan Suomisportissa hinta on 27 euroa. Kilpailuihin osallistuvalla laskijalla tulee olla Hiihtoliiton Skipassi.

Ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSportin kautta.  

ILMOITTAUDU