Järjestämme kaksi maksutonta liikuntakerhoa lapsille. OKM-hankkeen myötä olemme käynnistäneet liikuntakerhon 4-6-vuotiaille sekä Lasten Liike - iltapäiväkerhon 8-12-vuotiaille.

LIIKUNTAKERHO 4-6-vuotiaille

Liikuntakerho kokoontuu torstaisin klo 17.00-18.00 Sirkan koulun liikuntasalissa.

Kerho alkaa torstaina 13.9.2018 ja jatkuu joulukuun puoliväliin saakka. Kevään kerhosta ilmoitamme myöhemmin.

Ilmoittautuminen tästä. Mukaan mahtuu 20 lasta.

Vastuuvetäjänä toimii Mika Kemppinen.

Saamme liikuntakerhon toiminnan kehittämiseen Opetus- ja Kulttuuriministeriön seuratukea.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

LASTEN LIIKE – iltapäiväkerho alakouluikäisille

Ryhmä kokoontuu Sirkan koululla tiistaisin kello 14.15-15.15.

Ensimmäinen kokoontumiskerta on tiistaina 11.9.2018 ja toiminta jatkuu joulukuun puoliväliin saakka. Kevään kerhopäivät ilmoitamme myöhemmin.

Kurssi on maksuton. Kerholaiset on vakuutettu Olympiakomitean ryhmätapaturmavakuutuksella. Vakuutuksen voimaantulo edellyttää ilmoittautumista alla olevan linkin kautta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Mukaan mahtuu 20 lasta.

Saamme liikuntakerhotoimintojen kehittämiseen Opetus- ja Kulttuuriministeriön seuratukea.

Vastuuvetäjänä toimii Mika Kemppinen