Lautataitureissa harjoitellaan peruslaskutaidosta leikkaavaan käännökseen leikinomaisin harjoittein.

LAUTATAITURIT

LAUTATAITURIT

Lautataiturit aloittavat lauantai  19.11.2022

Lautataiturit on oikea paikka aloittaa tutustuminen lautailun saloihin. Lautataitureissa harjoitellaan peruslaskutaidosta leikkaavaan käännökseen leikinomaisin harjoittein. Ryhmään mukaan tuleminen edellyttää, että laskija osaa käännöksen molemmilla kanteilla , tulemaan rinnettä alas ja pystyy käyttämään hissiä itsenäisesti. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia välineenkäsittelytaitoja niin rinteessä kuin parkissa, että jatkossa lapsi tai nuori voi harrastaa turvallisemmin eri lautailun lajeja. Lautataiturit -ryhmästä laskija voi taitojen mukaan ja halutessaan siirtyä lumilautailun parkkiryhmään.

Lautataitureissa painotus liikumiselle rinteessä 70% ja  30% mini/juniorparkissa

Tavoitteet:

o Monipuolista liikkumista rinteessä ja innostus lajiin

o Välineenkäsittelytaidot

o Alkeiskäännöksestä  Leikkaava käännös

o Parkin säännöt

o pressit, pienet hyppyrit

o Switch laskun alkeet

Harjoitukset:

Lauantaisin klo 10:00-11:30

Lisäksi torstaisin on mahdollista osallistua seuran yhteisiin oheisharjoituksii, jossa keskitytään nopeuden, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Oheisharjoituksia tehdään toisinaan sisällä (Sirkan koulun sali) ja toisinaan ulkona.

Valmentajana ryhmässä toimivat pääasiallisesti Jukka Jarva ja Anniina Oravala. 

Valmennusmaksu on 100 eur/kausi, jonka voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Tämä kausi maksu sisältää seuran jäsenyyden kaudelle 2022-2023. 

Huomioithan, että laskijalla tulee olla oma hissilippu sekä välineet. Lapsella tulee myös olla oma vakuutus, joka kattaa ohjatun harjoittelun. 

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2022-2023 PÄÄTTYNYT                                                    Jos olet kiinnostunut ryhmään liittymisestä, ota rohkeasti yhteyttä vastuuvalmentajaan