Suksitaitureissa harjoitellaan peruslaskutaitoja sekä leikkaavaa käännöstä leikinomaisin harjoittein. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia perustaitoja niin, että jatkossa nuori voi harrastaa turvallisemmin eri laskettelun lajeja. Suksitaiturit- ryhmästä laskija voi taitojen mukaan siirtyä esimerkiksi ratalasku- tai freeski-ryhmiin.

SUKSITAITURIT 6-12-VUOTIAILLE

Ryhmä aloittaa toimintansa torstaina 23.11.2017 Sirkan koulun salissa klo 16.30-18.00 ja kaksi ensimmäistä kertaa (23.11. sekä 30.11.) kokoonnutaan Sirkan koulun salissa. Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Johanna Kojonen.

Tämän jälkeen joulukuun alusta ryhmä kokoontuu kerran viikossa maanantaisin kello 16.30-18.00 South Pointilla. Eli ensimmäinen kerta rinteessä on 4.12.2017. Kauden aikana ryhmä pääsee laskemaan kolme kertaa yhdessä race12-ryhmän laskijoiden kanssa. Nämä ovat yhteisiä, koko perheen rinnepäiviä. Toivottavasti mahdollisimman moni vanhempikin pääsee mukaan. Yhteiset päivät ovat: 2.1.2018, 25.2.2018 sekä 28.4.2018.

Ryhmä harjoittelee pääasiassa Southpointilla kahden ohjaajan kanssa. Tulevan kauden vastuuohjaaja on Johanna Kojonen.

Taitotaso: Ryhmään mukaan pääseminen edellyttää, että laskija pääsee Etelärinteen alas omin avuin ja osaa käyttää ankkurihissiä yksin. Lisäksi laskijan tulee osata kontrolloida vauhtia auralla ja pysäyttää vauhti jyrkemmälläkin rinteen osalla.

Ryhmän jäsenet pääsevät myös halutessaan tutustumaan kilpailemiseen Pohjois-Suomen cupin osakilpailuissa. Yksi osakilpailu järjestetään Levillä 21.4.-22.4.2018.

Valmennusmaksun suuruus on 100 euroa/kausi, joka laskutetaan kauden alussa.Valmennusmaksu sisältää vakuutuksellisen lisenssin. Ryhmän toimintaan voi käydä tutustumass kaksi kertaa ilman veloitusta, jonka jälkeen toimintaan sitoudutaan koko kaudeksi.

Ilmoittautumiset mika(piste)kemppinen(at)levi(piste)fi

– ilmoittautumiseen laskijan nimi, osoite sekä syntymäaika sekä ryhmän nimi: Suksitaiturit.

Muistathan, että toiminta edellyttää Levi Ski Clubin jäsenyyttä.