Suksitaitureissa harjoitellaan peruslaskutaitoja sekä leikkaavaa käännöstä leikinomaisin harjoittein. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia perustaitoja niin, että jatkossa nuori voi harrastaa turvallisemmin eri laskettelun lajeja.
Suksitaiturit- ryhmistä laskija voi taitojen mukaan siirtyä esimerkiksi ratalasku- tai freeski-ryhmiin.

SUKSITAITURIT 1 ja 2, 6-12-VUOTIAILLE

Molemmat ryhmät aloittavat toimintansa torstaina 6.12.2018 Sirkan koulun salissa klo 16.30-18.00.

Ryhmien vetäjinä toimivat Jenna Kyyhkynen sekä Saija Yli-Rahnasto, joista Jenna toimii vastuuvetäjänä. Tarpeen mukaan ryhmässä käy vierailevia vetäjiä.

Ryhmät harjoittelevat pääasiassa kahden vetäjän kanssa.

Ilmoittautumislinkin löydät ryhmäkuvausten alta.

Taitotasot

SUKSITAITURIT 1

Ryhmään mukaan tuleminen edellyttää, että laskija pääsee Etelärinteen alas omin avuin ja osaa käyttää ankkurihissiä yksin. Lisäksi laskijan tulee osata kontrolloida vauhtia auralla ja pysäyttää vauhti jyrkemmälläkin rinteen osalla.

Ryhmä aloittaa toimintansa Sirkan koulun salissa, torstaina 6.12. klo 17.00.

Tämän jälkeen ryhmä harjoittelee kerran viikossa, lauantaisin klo 10:00-11:30. Ryhmä kokoontuu South Pointilla, Etelärinteellä. Ensimmäinen lauantai on 8.12.2018.

Valmennusmaksun suuruus on 110 euroa/kausi, joka laskutetaan kauden alussa. Valmennusmaksu sisältää vakuutuksellisen lisenssin. Ryhmän toimintaan voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman veloitusta, jonka jälkeen toimintaan sitoudutaan koko kaudeksi.

Ryhmän jäsenet pääsevät myös halutessaan tutustumaan kilpailemiseen Pohjois-Suomen cupin osakilpailuissa.

SUKSITAITURIT 2

Ryhmän laskijat ovat jo hieman edistyneempiä taidoiltaan tai jo Suksitaitureissa mukana olleita. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, 1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmä harjoittelee myös ratalaskua sekä hieman vaativampaa suksitaituruutta.

Ryhmä aloittaa toimintansa Sirkan koulun salissa, torstaina 6.12. klo 16.30.

Tämän jälkeen ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa: lauantaisin klo 12:00-13:30 sekä tiistaisin klo 16:30-18:00. Ryhmä kokoontuu South Pointilla, Etelärinteellä. Ensimmäinen lauantai on 8.12.2018.

Valmennusmaksun suuruus on 250 euroa/kausi, joka laskutetaan kauden alussa. Valmennusmaksu sisältää vakuutuksellisen lisenssin. Ryhmän toimintaan voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman veloitusta, jonka jälkeen toimintaan sitoudutaan koko kaudeksi.

Kauden aikana ryhmä pääsee laskemaan kolme kertaa yhdessä race12-ryhmän laskijoiden kanssa. Nämä ovat yhteisiä, koko perheen rinnepäiviä. Toivottavasti mahdollisimman moni vanhempikin pääsee mukaan.

Ryhmät starttaavat, mikäli ryhmässä on vähintään 8 laskijaa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Muistathan, että toiminta edellyttää Levi Ski Clubin jäsenyyttä. Jäseneksi liittymisohjeen löydät tästä