Suksitaitureissa harjoitellaan peruslaskutaitoja sekä leikkaavaa käännöstä leikinomaisin harjoittein.

SUKSITAITURIT

Suksitaiturit

Suksitaiturit ryhmä aloittaa toimintansa lauantaina 26.11.2022.

Suksitaiturit on sopiva ryhmä ohjatun lasketteluharrastuksen aloittamiseen. Suksitaitureissaharjoitellaan alppihiihdon perusteita ja erilaisia käännös- ja laskutekniikoita leikinomaisin harjoittein. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijan taitoja niin, että jatkossa hän voi harrastaa turvallisesti ja monipuolisesti alppihiihtoa.

Taitotaso: Ryhmään mukaan tuleminen edellyttää, että laskija pääsee Etelärinteen alas omin avuin ja osaa käyttää ankkurihissiä yksin. Lisäksi hänen tulee vähintään osata kontrolloida vauhtia auraamalla ja hänen on kyettävä pysäyttämään vauhti jyrkemmälläkin rinteen osalla.

Suksitaiturit -ryhmästä laskija voi seuraavaksi siirtyä esimerkiksi Levi Ski Club monitaituri- tai ratalasku- ryhmiin.

Harjoitukset:

Lauantaisin klo 12:00-13:30

Lisäksi torstaisin on mahdollista osallistua seuran yhteisiin oheisharjoituksiin, joissa keskitytään nopeuden, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Oheisharjoituksia tehdään toisinaan sisällä (Sirkan koulun sali) ja toisinaan ulkona.

Suksitaiturit harjoittelevat pääasiassa kahden valmentajan kanssa, ja suorituspaikkana etelärinne South.

Ryhmän vastuuvalmentajana on Jouni Leikkonen ja apuvalmentajina Levi Ski Clubin valmentajia

Valmennusmaksun suuruus on 100 eur/kausi, jonka voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.Valmennusmaksu sisältää seuran vuosittaisen jäsenmaksun.

Huomioithan, että laskijalla tulee olla oma hissilippu sekä välineet. 

Lisäksi jokaisen tulee hankkia Hiihtoliiton Skipassi-vakuutus. Skipassi-vakuutuksen voi ostaa täältä. Skipassi-vakuutuksen hinta on 27 euroa.

Ryhmän jäsenet pääsevät myös halutessaan tutustumaan kilpailemiseen Pohjois-Suomen cupin osakilpailuissa, joita myös kotiseura Levi Ski Club järjestää. 

Ilmoittaudu mukaan Suksitaitureihin SuomiSportin kautta. Lisätietoja ilmoittautumisesta Sirpa Kangas 040-5321447. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ