Suksitaitureissa harjoitellaan peruslaskutaitoja sekä leikkaavaa käännöstä leikinomaisin harjoittein. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia perustaitoja niin, että jatkossa nuori voi harrastaa turvallisemmin eri laskettelun lajeja.
Suksitaiturit- ryhmistä laskija voi taitojen mukaan siirtyä esimerkiksi ratalasku- tai freeski-ryhmiin.

SUKSITAITURIT 1 ja 2, 6-12-VUOTIAILLE

Molemmat ryhmät aloittavat toimintansa lauantaina 28.11.2020 South Pointilta.

Ryhmät harjoittelevat pääasiassa kahden vetäjän kanssa.

Ilmoittautumislinkin löydät ryhmäkuvausten alta.

Taitotasot

SUKSITAITURIT 1

Ryhmään mukaan tuleminen edellyttää, että laskija pääsee Etelärinteen alas omin avuin ja osaa käyttää ankkurihissiä yksin. Lisäksi laskijan tulee osata kontrolloida vauhtia auralla ja pysäyttää vauhti jyrkemmälläkin rinteen osalla.

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa, lauantaisin klo 11:30-13:00, yhtä aikaa Suksitaiturit 2-ryhmän kanssa.

Valmennusmaksun suuruus on 110 euroa/kausi, joka laskutetaan kauden alussa. Valmennusmaksu sisältää vakuutuksellisen lisenssin. Ryhmän toimintaan voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman veloitusta, jonka jälkeen toimintaan sitoudutaan koko kaudeksi.

Ryhmän jäsenet pääsevät myös halutessaan tutustumaan kilpailemiseen Pohjois-Suomen cupin osakilpailuissa.

SUKSITAITURIT 2

Ryhmän laskijat ovat jo hieman edistyneempiä taidoiltaan tai jo Suksitaitureissa mukana olleita. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, 1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmä harjoittelee myös ratalaskua sekä hieman vaativampaa suksitaituruutta.

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa: lauantaisin klo 11:30-13:00 sekä torstaisin klo 16:30-18:00. Ryhmä kokoontuu South Pointilla, Etelärinteellä. Ensimmäinen lauantai on 28.11.2020.

Lauantain kokoontuminen on yhdessä Suksitaituri 1-ryhmän kanssa ja paikalla on useampi vetäjä kerrallaan.

Valmennusmaksun suuruus on 250 euroa/kausi, joka laskutetaan kauden alussa. Valmennusmaksu sisältää vakuutuksellisen lisenssin. Ryhmän toimintaan voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman veloitusta, jonka jälkeen toimintaan sitoudutaan koko kaudeksi.

Kauden aikana ryhmä pääsee myös laskemaan yhdessä race12-ryhmän laskijoiden kanssa. Nämä ovat yhteisiä, koko perheen rinnepäiviä. Toivottavasti mahdollisimman moni vanhempikin pääsee mukaan. Yhteiset päivät ilmoitetaan myöhemmin.

Ryhmät starttaavat, mikäli ryhmässä on vähintään 8 laskijaa.

Muistathan, että toiminta edellyttää Levi Ski Clubin jäsenyyttä. Jäseneksi liittymisohjeen löydät tästä

Ilmoittaudu ryhmiin Ilmoittautumislomake Levi Ski Club