Levi Ski Club ry:n toiminta- ja valmennusryhmät
Lisätietoja ryhmien toiminnasta voi tiedustella leviskiclub@gmail.com

Lukuunottamatta Revontuliopiston alaisuudessa toimivaa aloittelijoiden laskettelukoulua, kaikkiin rinteessä tapahtuviin valmennusryhmiin edellytetään seuran jäsenyyttä ja omaa vakuutus. Tarkemmat tiedot löytyvät ryhmäilmoittautumisten yhteydestä.

Ryhmien toimintaan voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman veloitusta, jonka jälkeen ryhmään sitoudutaan kaudeksi kerrallaan. Kokeilusta sovitaan valmentajan kanssa erikseen eikä lasta ole vakuutettu seuran puolesta.

Huomioithan, että lapsella tulee olla oma hissilippu ja välineet ellei toisin ole mainittu.

Mikäli laskija haluaa olla mukana useammassa ryhmässä suoritetaan kallein valmennusmaksu kokonaan ja toisen ryhmän maksusta puolet.  

Sisaralennuksissa kahdesta ensimmäisestä lapsesta maksetaan koko maksu ja sen jälkeen kausimaksu alennus on 50%. 

1 Revontuliopiston laskettelukoulu 
Revontuliopiston laskettelukoulu sopii erinomaisesti aloitteleville 7-12-vuotiaille harrastajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta laskemisesta. Laskemista harjoitellaan leikinomaisin harjoittein ja opetellaan yhdessä laskemisen perusteita. Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

2 Revontuliopiston lumilautakoulu

Revontuliopiston lumilautakoulu sopii erinomaisesti aloitteleville 6-10-vuotiaille harrastajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta laskemisesta.  Ennakko-osaamisena riittää kun olet kokeillut lautaa ja pärjäät mattohissi alueella. Laskemista harjoitellaan leikinomaisin harjoittein ja opetellaan yhdessä laskemisen perusteita. Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

3   Suksitaiturit-ryhmä   7-12 vuotiaille
Suksitaitureissa harjoitellaan peruslaskutaitoja sekä leikkaavaa käännöstä leikinomaisin harjoittein. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia perustaitoja niin, että jatkossa nuori voi harrastaa turvallisemmin eri laskettelun lajeja. Suksitaiturit-ryhmästä laskija voi taitojen mukaan siirtyä esimerkiksi Ski Club monitaituri- tai ratalaskuryhmiin.
Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

4 Lautataiturit-ryhmä 7-12 vuotiaille

Lautataiturit on oikea paikka sinulle, joka osaat jo hieman lautailla,  toimit itsenäisesti ja osaat  nousta omatoimisesti hissillä. Haluat oppia lisää lautailun saloja ja pitää hauskaa laudan päällä. Lautataitureissa harjoitellaan peruslaskutaidosta leikkaavaan käännökseen leikinomaisin harjoittein. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia välineenkäsittelytaitoja rinteessä eri tyypisissä rinteissä,  ja ryhmä vierailee/harjoittelee myös parkissa.Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

5 Ski Club monitaituri-ryhmä 

Ryhmässä tutustutaan erilaisiin rinnelajeihin:  kumpareisiin, parkkiin, pujotteluun sekä pehmeän lumen laskemiseen (säävaraus). Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia perustaitoja niin, että jatkossa nuori voi harrastaa turvallisemmin eri laskettelun lajeja erilaisissa rinnealueilla. Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

Ratalasku 8-12vuotiaille

Ryhmä on 8-12 –vuotiaille loistava mahdollisuus päästä tutustumaan ja harjoittelemaan ratalaskua. Ryhmässä treenataan yhdessä mukavassa porukassa vaihtelevissa olosuhteissa niin rinteissä kuin radalla.Opettelemme laskettelemaan monipuolisesti erilaisissa olosuhteissa, jotta radalle meno olisi mahdollisimman luontevaa. Ratalaskukoulussa opetellaan pujottelun, superpujottelun sekä suurpujottelun taitoja. Vierailaan myös parkissa ja kumpareikossa.Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

Ratalasku  Race 10-16 -vuotiaille
Ratalasku Race -ryhmä  on ratalaskuun keskittynyt kilparyhmä.  Ryhmä on tarkoitettu ratalaskusta kiinnostuneille 10 – 16 -vuotiaille laskijoille, joilla on ratalaskunperustekniikka jo hallinnassa. Lajiharjoittelussa perehdytään pujotteluun, suurpujotteluun ja vauhtilajeihin, mutta harjoitellaan myös parkissa. Keskeisenä tavoitteena on oppia harjoittelemaan oikein ja saada mahdollisimman hyvä perustekniikka sekä oppia ymmärtämään taktiikan merkitys ratalaskussa.Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

Freerskier ryhmät: Freeskier JuniorPark ja Freeskier SouthPark 
Freeskier -ryhmissä pääset harjoittelemaan parkissa laskemista kavereiden kanssa.

Freeskiers JuniorPark -parkkiryhmä on tarkoitettu 9-16v jo laskettelun hallitseville lapsille sekä nuorille,  jotka ovat kiinnostuneet edistyneemmästä parkkilaskemisesta suksilla. Laskijalla tulee olla hallussa laskemisen hyvät välineenkäsittelytaidot kuten leikkaava käännös, takaperin laskeminen, ponnistus, pyörimisten perustaidot, ja kyky laskea reiliä. Tarkempi ryhmäkuvaus ja ilmoittautumisohjeet löydät painamalla otsikkoa.

Freeskiers South Park -parkkiryhmä on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille Freeski -kilpailuista ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Ryhmä kokoontuu 3+1 kertaa viikossa joista kahdet rinnetreenit oman ryhmän kanssa, yhdet yhteiset tekniikkatreenit toisen lajiryhmän kanssa sekä mahdollisuus oheisharjoitteluun. Ryhmän tarkoituksena on oppia suoritustekniikat sekä rinneharjoittelussa että parkissa.  Ryhmän tarkoituksena on osallistua kisoihin Ski Sportin kisakalenterin mukaan sekä muihin alueellisiin tapahtumiin ja kilpailuihin. 

 Lumilauta parkkiryhmä

Seuralla on parkkiryhmä lautailijoille. 

Lumilautailun parkkiryhmä on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin myös kokeneemmille laskijoille. Ryhmässä on tarkoitus jakaa ryhmää taitotason mukaisesti ja treenata pilke silmäkulmassa kuin myös tavoitteellisen harjoittelun mukaisesti.

Ryhmäjako:
Aloitteleva ryhmä on suunnattu 7-12v jo lumilautailun alkeet hallitseville tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneet parkkilaskemisesta. Laskijalla tulee olla hallussa laskemisen perustaidot kuten kääntyminen ja yksin hississä nouseminen. Parkkikoulussa tutustutaan Junior- parkkiin, ja opetellaan välineenkäsittelytaitoja junior parkissa pienissä hyppyreissä jareileissä/presseissä.

Kokeneempaan ryhmään sopivat hyvin 10-16v jo lumilautailun hallitsevat tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneet edistyneemmästä parkkilaskemisesta. Laskijalla tulee olla hallussa laskemisen hyvät välineenkäsittelytaidot kuten leikkaava käännös, switchinä laskeminen, ponnistus ja sen oikea ajoitus, spinien perustaidot, reilien varma suorittaminen sekä kokemusta parkissa toimimisesta sekä laskemisesta junior- ja levi southparkissa. Ryhmässä painotus rinneharjoituksille 80-90% parkissa 20-10% rinteessä