Levi Ski Club ry:n toiminta- ja valmennusryhmät kaudelle 2018-2019
Lisätietoja ryhmien toiminnasta antaa toiminnanjohtaja/vastuuvalmentaja Mika Kemppinen.

Lukuunottamatta Revontuliopiston alaisuudessa toimivaa aloittelijoiden laskettelukoulua, kaikkiin rinteessä tapahtuviin valmennusryhmiin edellytetään seuran jäsenyyttä. Ohjeet löytyvät ”Tule Mukaan”-valikon alta.

Noin viikon kuluessa jäsenmaksun maksamisesta tulee suksilla tapahtuvaan toimintaan voimaan Pohjolan Sporttiturvavakuutus, tätä ennen laskijan vanhemman tulee huolehtia lapsensa vakuutuksesta. Ryhmillä on valmennusmaksut, jotka vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa.

Ryhmien toimintaan voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman veloitusta, jonka jälkeen ryhmään sitoudutaan kaudeksi kerrallaan.
Mikäli laskija haluaa olla mukana useammassa ryhmässä suoritetaan kallein valmennusmaksu kokonaan ja toisen ryhmän maksusta puolet.
Sisaralennuksissa kahdesta ensimmäisestä lapsesta maksetaan koko maksu ja sen jälkeen, 3. lapsi -30%, 4. lapsi -40% jne.

1 Revontuliopiston laskettelukoulu 6-9-vuotiaille
Revontuliopiston laskettelukoulu sopii erinomaisesti aloitteleville 6-9-vuotiaille harrastajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta laskemisesta. Laskemista harjoitellaan leikinomaisin harjoittein ja opetellaan yhdessä laskemisen perusteita. Revontuliopiston laskettelukouluun ilmoittaudutaan Revontuliopiston kautta ja se aloittaa toimintansa tammikuussa.
Seuraathan Revontuliopiston kevät-lehteä, jossa on tarkempi alkamisajankohta. Ilmoittautumislinkin löydät myös valmennusvalikon alta, Revontuliopiston laskettelukoulu-kohdasta.

2 Suksitaiturit-ryhmät 1 ja 2, 8-12-vuotiaille
Suksitaitureissa harjoitellaan peruslaskutaitoja sekä leikkaavaa käännöstä leikinomaisin harjoittein. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia perustaitoja niin, että jatkossa nuori voi harrastaa turvallisemmin eri laskettelun lajeja. Suksitaiturit- ryhmistä laskija voi taitojen mukaan siirtyä esimerkiksi ratalasku- tai freeski-ryhmiin.
Katso ryhmien tarkemmat tiedot valikosta.

3 Freeskiers- ryhmä 10-15-vuotiaille (kolmasluokkalaisista ylöspäin)
Freeskiers- ryhmässä pääset harjoittelemaan hyppyjä sekä rinteiden ulkopuolella laskemista kavereiden kanssa. Ryhmässä lasketaan kaikilla erilaisilla välineillä. Toiminnassa on mukana ohjaaja, jonka tehtävänä on seurata, että ryhmä kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjä sekä rinneturvallisuutta. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa.  
Tutustu tarkemmin ryhmän toimintaan valikosta.

4 Slopestyle-ryhmä (Freeriders) 11-16-vuotiaille (viitosluokkalaisista ylöspäin)
Slopestyle-ryhmä keskittyy harjoittelemaan hyppyjä parkissa. Ryhmään tullaan mukaan Freeskiers-ryhmän kautta, jossa katsotaan laskijan taitotason riittävyys Slopestyle-ryhmään. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa pidempään harjoitukseen, jossa on tauko välissä. 

Slopestyle-ryhmä osallistuu myös Skisport Finlandin Mercedes Benz-kiertueen kilpailuihin.

5Levi Race Team
Levi Race Team on ratalaskuun keskittynyt kilparyhmä, joka harjoittelee ympärivuotisesti. Harjoitteluun kuuluu mm.
– alppihiihdon tekniikkaa radalla sekä erilaisten harjoitteiden kautta,
– perusliikuntataitojen, kestävyyden sekä nopeuden harjoittelua monipuolisesti.
Ikäluokka: 8-11 vuotiaat. Taitotaso: jo laskeneet aloittelijat eli pääsevät punaisia rinteitä omin avuin alas ja osaavat käyttää kaikkia hissejä yksin. Osaavat kontrolloida vauhtia yhden suuntaisten suksien avuin. Tähän ikäluokkaan kuuluvat laskijat kilpailevat seuran omissa kuukausikisoissa sekä Pohjois-Suomi-cupin kilpailuissa ja valtakunnallisissa juniorikisoissa. Kilpailemisen aloittamisesta keskustellaan yhdessä valmentajan kanssa.
Valmennusmaksu on 800 €, jonka laskutus tapahtuu erissä.

Ikäluokka: 11-15-vuotiaat laskijat keskittyvät Pohjois-Suomi-cup ja AUDI-cup kilpailusarjoihin. Harjoittelu on tavoitteellista, monipuolista ja ympärivuotista. Urheilijat osallistuvat kansallisiin kisoihin, nuorten SM-kisoihin saakka.
Valmennusmaksu on 1000€, jonka laskutus tapahtuu erissä.