Vapaalasku-, newschool- ja freestyle-laskijoille tarkoitettu ryhmä, jonka ohjenuorana on pitää hauskaa lumella välineistä riippumatta, suksilla, telluilla sekä laudalla.

LEVI FREESKIERS - ILOA RINTEESSÄ JA SEN ULKOPUOLELLA

Levi Ski Clubin Freeskiers sessarit pidetään pääsääntöisesti lauantaisin klo 10 alkaen. Tällöin pidetään kahdet sessarit putkeen, välissä pidetään pieni tauko. Yhden sessarin pituus on noin 1,5 tuntia.

Sessareissa saa laskea kaikilla välineillä ellei ole erikseen sovittu muuta. Käymme kisoissakin tai laskemassa yhdessä eri tuntureissa. Harjoittelemme turvallista laskemista rinteiden ulkopuolella. Mukaan voi tulla 3lk (10v) ylöspäin. Vaatimuksena on myös riittävä laskutaito oman turvallisuuden vuoksi. Boxit olisi hyvä pystyä hyppäämään – suosittelemme Suksitaiturit-ryhmää, jos tarvitset vielä hieman harjoitusta.

Ryhmän vetäjät ovat yhdessä päävalmentajan kanssa oikeutettuja päättämään, voiko laskija osallistua ko. ryhmän toimintaan perustuen ryhmäkokoon, turvallisuuteen tai laskijan taitotasoon. Toiminta pyritään pitämään ohjattuna ja monipuolisena lumella liikkumisena. Tarkoituksena on saada hauskoja elämyksiä ja mukavaa toimintaa. Kauden toiminnasta on suunnitelma jota voidaan tarpeen vaatiessa muuttaa ja soveltaa.

Aloitus 25.11.2017 Zerolta. Muistattehan ilmoittautua mika(piste)kemppinen(at)levi.fi. Illmoittautumisen yhteyteen lapsen nimi, ikä ja laskutustiedot laskua varten.

Ryhmän tiedottaminen tapahtuu whatsapp ja facebookin kautta.

Vetäjinä Mikko Nilivaara ja muut. Vetäjiä on vuorossa kaksi.

Sessarit aloitetaan marraskuussa ja jatkuvat huhtikuun loppuun.

Aloitus zerosta ja päättyvät samaan paikkaan.

Osallistumisen edelletyksenä seuran jäsenyys. Valmennusmaksu/ toimintamaksu 250€ (uudet jäsenet myös liittymismaksu 50 €) , vakuutus tulee voimaan maksun suoritettua. (Lähitapiola vakuutus FreeSkiers ohjatulle ryhmälle) kokeiluja voi tehdä 2 krt, jonka jälkeen käymällä sessareissa sitoutuu maksamaan koko kauden maksun ja mahdollisen liittymismaksun.
Loukkaaantumisriskin takia on aina oltava voimassaoleva vakuutuus ja ilman sitä ennen ei voi osallistua.

Omasta vakuutuuksesta/ maksusta on oltava todistus joka kattaa lajin erikoispiirteet. Toiminta on ohjattua ja tarkoituksena on olla lumella kaikilla välineillä oppien turvallinen tapa vapaalaskuun.

Sessareissa on oltava kypärä, selkäpanssari tms. suoja. Ilman niitä ei voi osallistua.

HUOM!

Kuvaamme myös laskemisesta, hypyistä tms. videoita joita editoimme yhdessä laskuvideoiksi esim. Youtubeen tai muihin sähköisiin medioihin ilmaiseksi katseltavaksi. Mikäli et halua olla kuvissa tai et saa näkyä videoissa, ilmoitathan siitä vetäjälle sähköpostilla.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Palautetta voi antaa fb-sivuille tai ryhmän vetäjälle.
Ilmoittautumiset mika.kemppinen(at)levi.fi
LeviFreeskiers Mikko Nilivaara & rest

Tutustu tarkemmin myös facebook sivuilla.
Sessarit aloitetaan Zero Pointilta.