Freestyle-, Vapaalasku- ja newschool-askijoille tarkoitetut ryhmät, joiden ohjenuorana on pitää hauskaa lumella välineistä riippumatta.

ILOA RINTEESSÄ JA SEN ULKOPUOLELLA

LEIRIVIIKONLOPPU 12.-13.10.2019

Freeski/Slopestyle-toiminta laitetaan käyntiin leirin muodossa Sirkan koululla 12.10.-13.10.2019.

Leiri on osallistujille maksuton. Osallistujalla tulee olla oma vakuutus.

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ

Alta pääset tutustumaan kaudella pyörivien ryhmien toimintaan.

Freeskiers- ryhmä 9-12-vuotiaille

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, lauantaisin klo 10:00-11:30 sekä torstaisin klo 16:30-18:00.

Harjoituksissa saa laskea kaikilla välineillä, suksilla, laudalla ja telluilla, ellei ole erikseen sovittu muuta. Ryhmän innostuksen mukaan saatamme käydä kisoissakin. Harjoittelemme turvallista laskemista rinteiden ulkopuolella. Vaatimuksena on riittävä laskutaito oman turvallisuuden vuoksi. Boxit olisi hyvä pystyä hyppäämään – suosittelemme Suksitaiturit-ryhmiä, jos tarvitset vielä hieman harjoitusta.

Ryhmän toimintamaksu sisältää Hiihtoliiton Skipassi-vakuutuksen.

Ryhmä aloittaa toimintansa La 30.11.

Freeriders-ryhmä 12-16-vuotiaille (Slopestyle)

Freeriders ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri laskutekniikoita, rinteessä ja sen ulkopuolella. Ryhmässä harjoitellaan jo haastavampiakin hyppytekniikoita. Ryhmä harjoittelee lauantaisin 12:00-13:30 ja jatkaa harjoituksia pienen tauon jälkeen klo 14:00-15:30.

Huomioithan, että Freeriders-osallistujalla tulee olla oma vakuutus.

Ryhmä aloittaa toimintansa la 30.11.

Osallistuminen ryhmiin

Molempien ryhmien vetäjät ovat yhdessä päävalmentajan kanssa oikeutettuja päättämään, voiko laskija osallistua ko. ryhmän toimintaan perustuen ryhmäkokoon, turvallisuuteen tai laskijan taitotasoon. Toiminta pyritään pitämään ohjattuna ja monipuolisena lumella liikkumisena. Tarkoituksena on saada hauskoja elämyksiä ja mukavaa toimintaa.

Kauden toiminnasta on suunnitelma, jota voidaan tarpeen vaatiessa muuttaa ja soveltaa.

Ryhmän tiedottaminen tapahtuu Whatsappin ja Facebookin kautta.

Aloitus Zerolta ja päättyvät samaan paikkaan.

Osallistumisen edelletyksenä on seuran jäsenyys.

Valmennusmaksu/ toimintamaksu molemmissa ryhmissä on 250€ (uudet jäsenet myös liittymismaksu 50 €) .

Freeskiers-ryhmäläisellä (nuoremmat) vakuutus tulee voimaan toimintamaksun suoritettua. Kokeiluja voi tehdä 2 krt, jonka jälkeen käymällä sessareissa sitoutuu maksamaan koko kauden maksun ja mahdollisen liittymismaksun.

Freeriders-osallistujalla tulee olla oma vakuutus, joka kattaa lajin erikoispiirteet mm. rinteiden ulkopuolella laskemisen. Omasta vakuutuksesta pyydetään todistus. Toiminta on ohjattua ja tarkoituksena on olla lumella kaikilla välineillä oppien turvallinen tapa vapaalaskuun.

Harjoituksissa on oltava kypärä, selkäpanssari tms. suoja. Ilman niitä harjoituksiin ei voi osallistua.

HUOM!

Kuvaamme myös laskemisesta, hypyistä tms. videoita, joita editoimme yhdessä laskuvideoiksi esim. Youtubeen tai muihin sähköisiin medioihin ilmaiseksi katseltavaksi. Mikäli et halua olla kuvissa tai et saa näkyä videoissa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Palautetta ryhmän toiminnasta voi antaa ryhmien vetäjille tai päävalmentajalle mika.kemppinen(at)levi.fi.

Tutustu tarkemmin myös facebook sivuilla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ RYHMIIN