Lumilautailun alkeet ja parkkikoulu

LUMILAUTAILU ALKEET

Alakouluikäisten alkeiskurssi, jossa opetellaan liikkumaan laudalla aloittaen tasamaan harjoitteista, harjoitellaan oikea laskuasento ja edetään oikolaskun kautta kääntymiseen. Kurssilla opetetaan myös käyttämään hissiä. Ei vaadi aikaisempaa osaamista.

Kurssi alkaa maanantaina 25.10. , kesto 10 kertaa

Aika: maanantaisin klo 17:00 – 18:30
Paikka: Eturinne, mattohissi/2.hissin alue.
Hinta: 100 euroa

Tunnin ajaksi mahdollisuus saada lainaan lauta ja lautakengät.
Oma kypärä ja selkäpanssari pakollinen.

Lumilautakussille osallistujan tulee hankkia Skipassi-vakuutus.

Ilmoittaudu kurssille tästä HUOM! Teknisen vian vuoksi ilmoittautumislinkki ei toimi vielä, pyydämme laittamaan kiinnostuksen ryhmään ilmoittautumisesta sähköpostitse leviskiclub(at)gmail.com niin olemme yhteydessä.

LUMILAUTAILU PARKKIKOULU

Parkkikoulu on tarkoitettu 7-12v jo lumilautailun alkeet hallitseville tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneet parkkilaskemisesta. Juniorilla tulee olla hallussa laskemisen perustaidot kuten kääntyminen ja yksin hississä nouseminen. Parkkikoulussa tutustutaan Junior-parkkiin, ja opetellaan perustemppuja pienissä hyppyreissä ja reileissä.

Parkkikoulussa opetellaan mm.
* Switch -laskemista
* Tutustuaan parkin obstaakkeleihin
* Opetellaan yksinkertaisia pressejä ja reilejä
* Hypyt – ponnistuksen ajoittaminen ja alastulo
* Taitotason mukaan myös erilaiset otteet laudasta hypittäessä ja pyöriminen hypyn aikana.

Kurssi alkaa 10.1.2022 ja jatkuu kevätkauden 2022
Aika: maanantaisin klo 16:30 – 18:00
Paikka: South Point, Etelärinne
Hinta: 150 euroa

Omat laskuvälineet. Kypärä ja selkäpanssari pakolliset.

Lumilautakussille osallistujan tulee hankkia Skipassi-vakuutus. Suosittelemme myös omaa vakuutusta, joka kattaa lajin erikoispiirteet mm. rinteiden ulkopuolella laskemisen.

Ilmoittaudu lumilautailun parkkikouluun tästä  HUOM! Teknisen vian vuoksi ilmoittautumislinkki ei toimi vielä, pyydämme laittamaan kiinnostuksen ryhmään ilmoittautumisesta sähköpostitse leviskiclub(at)gmail.com niin olemme yhteydessä.

HUOM!

Kuvaamme myös laskemisesta, hypyistä tms. videoita, joita editoimme yhdessä laskuvideoiksi esim. Youtubeen tai muihin sähköisiin medioihin ilmaiseksi katseltavaksi. Mikäli et halua olla kuvissa tai et saa näkyä videoissa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Tutustu tarkemmin myös facebook sivuilla.