Freestyle-, Vapaalasku- ja newschool-askijoille tarkoitetut ryhmät, joiden ohjenuorana on pitää hauskaa lumella välineistä riippumatta.

ILOA RINTEESSÄ JA SEN ULKOPUOLELLA

FREERIDE 1  – Parkkilaskemisen alkeet

Suksi tai lumilauta

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, lauantaisin klo 10:00-11:30 sekä tiistaisin klo 16:30-18:00. Lisäksi mahdollisuus käydä torstaisin Sirkan koululla seuran yhteisellä salivuorolla klo 17:00-18:00. Vuorolla pelataan sekä tehdään monipuolisesti erilaisia taito- ja voimaharjoituksia.

Vaatimustaso: Ei tarvitse aiempaa kokemusta freestyle laskemisesta, mutta hississä pitää osata mennä itsenäisesti ja laskea rinne sujuvasti kääntyillen. Uskallat laskea jo hieman jyrkempää ja tunnet olevasi valmis pieneen parkkiin.

Tavoite:

• peruslaskutaidon tarkistus
  • Parkkilaskemisen säännöt
  • pikkuparkin obstaakkelit (hyppyri, reilit)
  • tutustutaan hyppimiseen: hyppyriin ajaminen, ponnistustekniikka,  suorien hyppiminen
  • reileille ja presseihin tuleminen ja reilaaminen suoraan

Ryhmien toimintamaksu sisältää Hiihtoliiton Skipassi-vakuutuksen.

Innostuksen mukaan on mahdollista osallistua myös kisoihin. Kisamaksut laskutetaan erikseen.

FREERIDE 2 – Parkkilaskemisen jatko

Suksi tai lumilauta

Ryhmä harjoittelee lauantaisin 12:00-13:30 ja jatkaa harjoituksia pienen tauon jälkeen klo 14:00-15:30. Lisäksi mahdollisuus käydä torstaisin Sirkan koululla seuran yhteisellä salivuorolla klo 17:00-18:00. Vuorolla pelataan sekä tehdään monipuolisesti erilaisia taito- ja voimaharjoituksia.

Vaatimustaso: Freeride 1 käynti tai vastaava taitotaso

Tavoite:

• kerrataan parkkilaskemisen säännöt
  • takaperin laskemisen tekniikan syvempi läpikäynti
  • taitotason kehittäminen osallistujien mukaan
  • vertikaalisia ja horisontaalisia temppuja taitotason mukaan (uusien temppujen oppiminen)
  • reileille ja presseihin monipuolisesti laskeminen, ja kääntyminen
  • käydään myös isossa parkissa

Huomioithan, että Freeride 2- ryhmään osallistuvalle kuuluu myös Hiihtoliiton Skipassi-vakuutus. Suosittelemme omaa, laajempaa vakuutusta.

Osallistuminen ryhmiin

Molempien ryhmien vetäjät ovat yhdessä päävalmentajan kanssa oikeutettuja päättämään, voiko laskija osallistua ko. ryhmän toimintaan perustuen ryhmäkokoon, turvallisuuteen tai laskijan taitotasoon. Toiminta pyritään pitämään ohjattuna ja monipuolisena lumella liikkumisena. Tarkoituksena on saada hauskoja elämyksiä ja mukavaa toimintaa.

Kauden toiminnasta on suunnitelma, jota voidaan tarpeen vaatiessa muuttaa ja soveltaa.

Ryhmän tiedottaminen tapahtuu Whatsappin ja Facebookin kautta.

Aloitus Zerolta ja päättyvät samaan paikkaan.

Osallistumisen edellytyksenä on seuran jäsenyys.

Valmennusmaksu/ toimintamaksu molemmissa ryhmissä on 250€ (uudet jäsenet myös liittymismaksu 50 €) .

Freeride 1 -ryhmäläisellä vakuutus tulee voimaan toimintamaksun suoritettua. Kokeiluja voi tehdä 2 krt, jonka jälkeen käymällä sessareissa sitoutuu maksamaan koko kauden maksun ja mahdollisen liittymismaksun.

Freeride 2 -ryhmälälisellä Skipassi-vakuutus tulee voimaan toimintamaksun suoritettua. Suosittelemme myös omaa vakuutusta, joka kattaa lajin erikoispiirteet mm. rinteiden ulkopuolella laskemisen.

Harjoituksissa on oltava kypärä, selkäpanssari tms. suoja. Ilman niitä harjoituksiin ei voi osallistua.

HUOM!

Kuvaamme myös laskemisesta, hypyistä tms. videoita, joita editoimme yhdessä laskuvideoiksi esim. Youtubeen tai muihin sähköisiin medioihin ilmaiseksi katseltavaksi. Mikäli et halua olla kuvissa tai et saa näkyä videoissa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Tutustu tarkemmin myös facebook sivuilla.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE LEVI SKI CLUB