Ski Club Monitaiturit - Iloa eri lajien kokeilemisesta!

Ski Club monitaiturit ryhmä aloittaa toimintansa perjantaina 18.11.2022. Aloituspaikkana Eturinne, North Tuolihissin edusta.

Levi Ski Club monitaiturit ryhmä on oikea paikka jatkaa jo alkanutta harrastusta laskettelun parissa. Monimuotoisin harjoittein  tutustutaan erilaisiin rinnelajeihin esimerkiksi kumpareisiin, parkkiin, pujotteluun sekä pehmeän lumen laskemiseen (säävaraus). Harjoittelun tavoitteena on kehittää laskijoille monipuolisia perustaitoja niin, että jatkossa nuori voi harrastaa turvallisemmin eri laskettelun lajeja erilaisissa rinnealueilla. Ski Club – ryhmästä laskija voi taitojen mukaan siirtyä esimerkiksi ratalasku tai freeski JuniorPark-ryhmiin.

Taitotaso:
Ryhmään mukaan tuleminen edellyttää, että laskija pääsee Etelärinteen alas omin avuin ja osaa käyttää sekä ankkuri- että tuolihissiä yksin. Lisäksi laskijan tulee olla jo kokemusta rinnelaskemisesta, ja pystyä kontrolloimaan vauhtia jyrkemmilläkin rinnealueilla sekä pujottelemaan esteitä.

Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Mikko Nilivaara tai  Lauri Lassila yhdessä  muiden Levi Ski Club valmentajien kanssa. 

Harjoitukset

Perjantaisin klo 16:00-17:30

Lauantaisin  klo 12:00-13:30

Lisäksi torstaisin on mahdollista osallistua seuran yhteisiin oheisharjoituksiin, joissa keskitytään nopeuden, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Oheisharjoituksia tehdään toisinaan sisällä (Sirkan koulun sali) ja toisinaan ulkona. 

Kausimaksu 2022-2023: 

Valmennusmaksun suuruus on 200 eur/kausi, jonka voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Tämä kausimaksu sisältää seuran jäsenyyden kaudelle 2022-2023.

Lisäksi jokaisen tulee hankkia Hiihtoliiton Skipassi -vakuutus. Skipassi-vakuutus ostetaan Suomisportissa hinta on 27 euroa.

Ilmoittaudu mukaan Levi Ski Clubin monitaitureihin alla olevan linkin kautta.  

ILMOITTAUDU TÄSTÄ