Ryhmään kuuluu 8-15-vuotiaita, ratalaskusta innostuneita lapsia ja nuoria. Ryhmä harjoittelee aktiivisesti ja jäsenet osallistuvat kotimaan kilpailuihin ikäluokasta riippuen.

Levi Race Team - monipuolista harjoittelua

Ryhmä harjoittelee alppihiihdon tekniikkaa radalla sekä sen ulkopuolella ja kannustamme ryhmäläisiä monipuoliseen liikkumiseen. Lajiharjoittelu pitää sisällään sekä tekniikka, että vauhtilajit eikä tämän ryhmän treeneissä unohdeta myöskään parkkia.

Harjoittelu keskittyy kotitunturiin, kisamatkojen yhteydessä on myös leiripäiviä muissa tuntureissa.

Nuoremmat 8-12-vuotiaat laskijat (Race12) aloittavat kilpailemisen Pohjois-Suomi Cupin osakilpailuissa. Lisäksi he käyvät valtakunnallisissa nuorten kisoissa. Kilpailuihin osallistumisesta keskustellaan yhdessä valmentajan kanssa.

Vanhemmat 11-15-vuotiaat laskijat (Race16) osallistuvat lisäksi Kia Tour-osakilpailuihin sekä nuorten SM-kilpailuihin.

Ryhmä harjoittelee talvikaudella rinteessä kolme kertaa viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin 16.30-18 ja lauantaisin 10:00-11:30. Lisäksi torstaisin on mahdollista käydä Sirkan koulun liikuntasalissa eri lajiryhmien yhteisvuorolla kello 17.00-18:30. Vuorolla pelataan, voimistellaan, sekä tehdään monipuolisesti taito ja tekniikkatreenejä.

Tarkempi ohjelma valmentajalta. Kauden aikana pidetään myös leiriviikonloppuja.

Valmentajina toimivat Pertti Kuivalainen sekä Pepe Vanninen.

Valmennusmaksu 2021-22 on 400€/ kausi, seuraa edustavalle urheilijalle. Kilpailuiden osallistumismaksut laskutetaan erikseen.

Laskijalla tulee olla Hiihtoliiton Skipassi tai alppihiihdon ikäluokan lisenssi.

Seuralta löytyy myös kisapukuja. Näitä voi tiedustella osoitteesta leviskiclub@gmail.com

Ilmoittaudu Suomisportin kautta.

TERVETULOA MUKAAN!