Ryhmään kuuluu 8-15-vuotiaita, ratalaskusta innostuneita lapsia ja nuoria. Ryhmä harjoittelee aktiivisesti ja jäsenet osallistuvat kotimaan kilpailuihin ikäluokasta riippuen.

Levi Race Team - Ympärivuotista harjoittelua

Talvikaudella ryhmä harjoittelee alppihiihdon tekniikkaa radalla sekä erilaisin harjoittein. Lisäksi ryhmän harjoitteluun kuuluu sulan maan aikana monipuolisesti mm. nopeus-, taito- ja kestävyysharjoittelua. Ryhmän lajivalikoimissa ovat mm. luistelu, hiihto, rullaluistelu, yleisurheilu, pyöräily, seinäkiipeily sekä erilaiset sisäpelit ja voimistelu. Eli harjoittelu on erittäin monipuolista ja kehittää urheilijan taitoja kaikilla osa-alueilla. Eikä sovi unohtaa talvikauden monipuolista ohjelmaa, jolloin on testattu niin lumilautaa, skicrossia kuin bladeja.

Nuoremmat 8-12-vuotiaat laskijat (Race12) aloittavat kilpailemisen seuran Pohjois-Suomi Cupin osakilpailuissa. Lisäksi he käyvät valtakunnallisissa nuorten kisoissa. Kilpailuihin osallistumisesta keskustellaan yhdessä valmentajan kanssa.

Vanhemmat 11-15-vuotiaat laskijat (Race16) osallistuvat lisäksi Kia Tour-osakilpailuihin sekä nuorten SM-kilpailuihin.

Ryhmä harjoittelee talvikaudella tiistaisin ja keskiviikkoisin rinteessä 17.30-19 sekä torstaisin Sirkan koulun liikuntasalissa kello 17.00-18:30. Harjoituksia on myös Kittilän liikuntahallilla sekä jäähallilla. Tarkempi ohjelma valmentajalta. Kauden aikana pidetään myös leiriviikonloppuja.

Valmentajana toimii Mika Kemppinen.

Valmennusmaksu 2019-20 on 8-11-vuotiailta 800€/ kausi, seuraa edustavalle urheilijalle. Valmennusmaksu sisältää vakuutuksellisen lisenssin sekä kilpailuiden osallistumismaksut.

Valmennusmaksu 2019-20 on 11-15-vuotiailta 1000€/kausi, seuraa edustavalle urheilijalle. Valmennusmaksu sisältää lisenssin, ilman vakuutusta sekä kilpailuiden osallistumismaksut.

Huom! Kauden 2020-2021 valmennusmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa lokakuussa. Mikäli kilpailumaksut riisutaan tulevalle kaudelle valmennusmaksuista, tulee valmennusmaksu laskemaan nykyisestä. Se ei kuitenkaan tule olemaan edellisvuotta korkeampi.

Seuralta löytyy myös kisapukuja. Näitä voi tiedustella päävalmentajalta.

Ilmoittaudu alla olevalla linkillä

Ilmoittautumislomake Levi Ski Club