Ryhmään kuuluu 8-15-vuotiaita, ratalaskusta innostuneita lapsia ja nuoria. Ryhmä harjoittelee ympärivuotisesti ja jäsenet osallistuvat kotimaan kilpailuihin ikäluokasta riippuen.

Levi Race Team - Ympärivuotista harjoittelua

Talvikaudella ryhmä harjoittelee alppihiihdon tekniikkaa radalla sekä erilaisin harjoittein. Lisäksi ryhmän harjoitteluun kuuluu sulan maan aikana monipuolisesti mm. nopeus-, taito- ja kestävyysharjoittelua. Ryhmän lajivalikoimissa ovat mm. luistelu, hiihto, rullaluistelu, yleisurheilu, pyöräily, seinäkiipeily sekä erilaiset sisäpelit ja voimistelu. Eli harjoittelu on erittäin monipuolista ja kehittää urheilijan taitoja kaikilla osa-alueilla. Eikä sovi unohtaa talvikauden monipuolista ohjelmaa, jolloin on testattu niin lumilautaa, skicrossia sekä bladeja.

Nuoremmat 8-12-vuotiaat laskijat aloittavat kilpailemisen seuran omissa kuukausikisoissa ja Pohjois-Suomi Cupin osakilpailuissa. Lisäksi he käyvät valtakunnallisissa nuorten kisoissa. Kilpailuihin osallistumisesta keskustellaan yhdessä valmentajan kanssa.

Vanhemmat 11-15-vuotiaat laskijat osallistuvat lisäksi Audi Tour-osakilpailuihin sekä nuorten SM-kilpailuihin.

Ryhmä harjoittelee talvikaudella tiistaisin, keskiviikkoisin sekä torstaisin kello 16.30-19:00. Harjoituksia on myös liikuntahallilla sekä jäähallilla. Tarkempi ohjelma valmentajalta. Kauden aikana pidetään myös leiriviikonloppuja.

Valmentajana toimii Mika Kemppinen.

Valmennusmaksu on 8-11-vuotiailta 800€/ kausi, seuraa edustavalle urheilijalle. Valmennusmaksu sisältää vakuutuksellisen lisenssin sekä kilpailuiden osallistumismaksut.

Valmennusmaksu on 11-15-vuotiailta 1000€/kausi, seuraa edustavalle urheilijalle. Valmennusmaksu sisältää lisenssin, ilman vakuutusta sekä kilpailuiden osallistumismaksut.

Seuralta löytyy myös kisapukuja. Näitä voi tiedustella päävalmentajalta.

TERVETULOA MUKAAN!