Haluatko tulla mukaan toimintaamme?

Jäsenyys ja maksut

Seuran jäseneksi voi liittyä osallistumalla ryhmän valmennukseen maksamalla kyseisen lajin valmennusmaksun, tai liittymällä kannatusjäseneksi.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Jäsenmaksu valmennusryhmässä laskeville
Valmennusryhmään ilmoittaututuessa,  ilmoittauttuu liikkuja seuran jäseneksi ja hänelle lähetetään jäsenmaksulasku ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenet saavat jäsenkortin ensimmäisten treenien aikana. 

Kannatusjäsenmaksu valmennusryhmään kuulumattomille 
Mikäli haluat olla seuran jäsen, vaikka et olisikaan valmennusryhmissä mukana, niin sekin onnistuu. Voit maksaa kannatusjäsenmaksun seuran tilille kannatusjäsenmaksun 25e jolloin liitämme sinut jäseneksi ja saat seuran jäsenedut käyttöösi.

Kannatus jäsenmaksu on sama aikuisilta ja lapsilta.
Maksutiedot:
Levi Ski Club ry FI29 5641 0820 0625 56; BIC: OKOYFIHH
Viestiksi liittyvän jäsenen nimi.

Levi Ski Club ry on Ski Sport Finlandin, SSF:n, virallinen jäsenseura. Liitto perii jäsenseuroilta vuosimaksua, joka perustuu rekisteröityyn jäsenmäärään.
Rekisteröidyiksi jäseniksi kuuluvat:
– kaikki skipassi- ja lisenssilaskijat
– vuosittaisen jäsenmaksun maksaneet ja osoitteensa ilmoittaneet leviskiclub(at)leviskicub(piste) fi
– rekisteriin erikseen ilmoitetut jäsenet (ainaisjäsenet, jotka ovat maksaneet ns. kannatusmaksun ennen 31.10.2014)

Levi SC:n jäsenedut ilmoitamme seuran kotisivuilla. Mikäli kadotat jäsenkortin ja haluat uuden kortin, laitathan viestiä leviskiclub@gmail.com.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua ryhmiin valikon Opetus ja valmennus alta.

Tietosuojaseloste

Vinkkejä laskijan vanhemmille!

Alppihiihto antaa perheelle hienoja yhteisiä kokemuksia ja se on harrastus, jota koko perhe voi harrastaa yhdessä. Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit varautua tulevaan kauteen sekä siihen, että lapsesi harjoituksista tulee hauska kokemus kaikille osapuolille.

Missä voit auttaa?
Tiesitkö, että olet tervetullut mukaan harjoituksiin? Harjoitteluun kuuluu valmennuksen lisäksi radan kunnossapitoa, tavaroiden siirtämistä, laskijoiden huoltamista (pienempien osalta wc:ssä käyntien avustamista) jne. Vanhemmat ovat tässä oiva apu valmentajalle ja valmentaja voi tällöin keskittyä valmennukseen. Ja mukana voi olla suksilla tai kengillä.

Seurassa löytyy kaikille tehtäviä, sinua tarvitaan. Ja opastusta saa paikan päällä ja kysymällä oppii.

Voit auttaa esimerkiksi seuraavissa asioissa:

autat lapsia ja nuoria pääsemään hissiin
autat lapset tarvittaessa lämmittelemään ja käymään wc:ssä
autat radan rakentamisessa ja purkamisessa
kannat tarvittaessa keppejä
lanaat rataa (vallit pois)
olet valmentajan apuna
kuljetat vaatteita lähdöstä maaliin
autat lähdössä ja maalissa (kun otamme aikoja)
Jos olet sairaanhoitokoulutuksen saanut henkilö, olet harjoituksissa hyötynä. On hyvä jos valmentajat ja vanhemmat yhdessä suunnittelevat kauden ja miettivät kenelle sopii mikäkin tehtävä seurassa. Tällä tavoin selvitään helpoiten siitä kuka tekee ja mitä.

Välineet
Muistathan hankkia lapsellesi välineet (monot, sukset, sauvat, siteet ja puku), jotka hänen taidoilleen ja koolleen ovat sopivat. Valmentaja auttaa mielellään varusteiden valinnassa. Pakollisia varusteita ovat kypärä sekä selkäpanssari. Useilla seuroilla on netissä kamapörssi ja lisäksi järjestämme aika ajoin ”vaihtopäivät”, joilta voitte hankkia varusteita. Varsinkin alkuvaiheessa kannattaa suosia käytettyjäkin varusteita.

Suksien huollosta kannattaa huolehtia. Mikäli sinulla ei ole vielä tietoa, kuinka huolto tulisi suorittaa, niin huollon voi ostaa paikallisista vuokraamoista. Seura järjestää myös suksenhuoltokursseja, joissa harjoitellaan voitelua sekä kanttien teroittamista.

Kuiva-lämmin-kylläinen
On tärkeää että lapsi on syönyt ja juonut ennen harjoituksia. Nälkä aiheuttaa usein keskittymisen puutetta, huonotuulisuutta, haluttomuutta ja palelemista. Pidäthän huolen, että lapsi on pukeutunut oikein jan että vaatteet pitävät kylmän, tuulen ja hylkivät vettä.

Sairastuminen
Jätättehän harjoitukset väliin jos olo tuntuu kipeältä.

Kilpailut
Seuran laskijat osallistuvat kilpailuihin kauden aikana. Kilpaileminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Kyseisen ryhmän toiminnan kuvauksen kohdalta löytyy tästä lisätietoa.

Alpissa voi kilpailla monessa eri lajissa: pujottelu (SL), suurpujottelu (GS), super G (SG), syöksy (DH) ja paripujottelu (PP). Jos haluat tietää enemmän kilpailuista ja kilpailujärjestämisestä, osallistu seuran kursseille ja keskustele valmentajien kanssa.

Talkoot

Varainkeruusta merkittävä osa tehdään erilaisilla talkoilla. Tärkein osa varainkeruuta ovat kilpailuiden järjestämiset. Seura järjestää erilaisia alppihiihtokilpailuja kauden aikana. Näissä tarvitsemme apua ja mukana voi olla sekä suksilla, että ilman. Kilpailuiden lisäksi olemme mukana eri urheilutapahtumissa esimerkiksi hoitamassa juomapisteitä.

Kilpailuissa on lukuisia erilaisia talkootehtäviä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten vaikka et olisikaan ollut mukana, niin ei haittaa. Voit olla mukana esimerkiksi seuraavissa:

– Rataryhmä, joka hoitaa radan kunnossapitoa mm. lanaamalla rataa ja rakentamalla radan

– Porttivahti, joka huolehtii, että laskija kiertää portin oikein

– Toimisto (näihin tarvitaan hieman enemmän koulutustunteja mutta mikäli olet kiinnostunut näistä, niin mielellämme koulutamme lisää väkeä tehtäviin)

– Arpajaisten järjestely, palkintojen jako

Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus ja toiminnan vastuuvakuutus

Kun olet mukana talkoilemassa, sinut on vakuutettu Valo Ry:n jäsenseurojen Tuplaturva-vakuutuksella. Vahingon sattuessa:

– Tee ilmoitus vahingosta järjestäjälle ja tehkää vahinkoraportti

– Hakeudu lääkärin hoitoon

– Kulut tulee maksaa ensin itse ja niistä tulee hakea tämän jälkeen Kela-korvausta, ennen vakuutuskorvauksen hakemista

– Täytä vahinkoilmoitus kirjautumalla verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi, www.pohjola.fi. Vahinkoilmoituksen saa tehtyä kaikkien pankkien tunnuksilla. Tarkemmat ohjeet alla olevassa liitteessä. Vahinkoilmoitus tulee täyttää itse.

– Huomioithan, että vakuutuksessa on 50 euron omavastuu.

Tarkemmat vakuutustiedot täältä, Tuplaturvaesite 2016

Tervetuloa mukaan Levi Ski Clubiin!