Freestyle laskijoille tarkoitetut parkkilasku ryhmät, joiden ohjenuorana on pitää hauskaa lumella unohtamatta oikeaoppista laskutekniikkaa.

Freeskiers JuniorPark & Freeskiers SouthPark

FREESKI JuniorPark

Freeski JuniorPark – ryhmä aloittaa toimintansa torstaina 11.11.2022. 

Freeskiers Junior parkkiryhmä on tarkoitettu 9-16v jo laskettelun osaaville lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet parkkilaskemisesta suksilla. Laskijalla tulee olla hallussa laskemisen hyvät välineenkäsittelytaidot kuten leikkaava käännös, takaperin (switchinä) laskeminen, ponnistus ja sen oikea ajoitus, spinien/pyörimisten perustaidot, joidenkin reilien suorittaminen  kokemusta parkissa toimimisesta.Kauden aikana siirrytään taitojen edistyessä haasteellisempiin obstaakkeleihin.

Tavoitteet:

 • peruslaskutaidon ja parkkisääntöjen kertaaminen
 • takaperin laskemisen tekniikan syvempi läpikäynti
 • pikkuparkin obstaakkelit (hyppyri, reilit)
 • taitotason kehittäminen 
 • Vertikaalisia ja horisontaalisia temppuja taitotason mukaan
 • Reileissä ja presseissä monipuolinen laskeminen ja kääntyminen
 • Uusien omien temppujen oppiminen

Freestyle ryhmien päävalmentajana toimii Jukka Jarva. Ryhmän harjoituksia ohjaa vastuuvalmentaja Niko Ylivaara yhdessä Levi Ski Clubin apuvalmentajien kanssa. 

Harjoitukset:

Perjantaisin klo  16:30 – 18:00 yhteistreeni Freeskier South Parkin kanssa

Lauantai klo  10:00 – 11:30

Lisäksi torstaisin on mahdollista osallistua seuran yhteisiin oheisharjoituksii, jossa keskitytään nopeuden, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Oheisharjoituksia tehdään toisinaan sisällä (Sirkan koulun sali) ja toisinaan ulkona.

Kilpailut:  Innostuksen mukaan on mahdollista osallistua myös Freeskier Tourin ja Lappi Cupin  kisoihin. 

Kausimaksu 2022-2023: 

Valmennusmaksun suuruus on 200 eur/kausi, jonka voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Tämä kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun.  Kisamaksut laskutetaan erikseen. Lisäksi jokaisen tulee hankkia Hiihtoliiton Skipassi -vakuutus. Skipassi-vakuutus ostetaan Suomisportissa hinta on 27 euroa. Yli 12-vuotiaan on ostettava kansallisiin kisoihin lisäksi erillinen kilpailulisenssi.

Ilmoittaudu ryhmään SkiSportin kautta alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU FREESKIER JUNIORPARK

FREESKIER SOUTHPARK –  edistyneet ja tavoitteellisesti harjoittelevat

Freeski South Park – ryhmä aloittaa toimintansa tiistaina 11.10.2022.   

Freeskiers South Park -parkkiryhmä on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille Freeski -kilpailuista ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Ryhmä kokoontuu 3+1 kertaa viikossa joista kahdet rinnetreenit oman ryhmän kanssa, yhdet yhteiset tekniikkatreenit toisen lajiryhmän kanssa sekä mahdollisuus oheisharjoitteluun. 

Ryhmään tuleminen edellyttää erittäin hyvät välineenkäsittelytaidot sekä switch laskemisen sujuvasti. Myös parkissa toiminen sekä Levi Southparkissa erikokoisten hyppyreiden sekä reilien hallintaa. Ryhmään siirrytään Freeski JuniorPark  -ryhmästä, mutta ei ole edellytys ryhmään osallistumiselle.

Tavoitteet:

 • edistyneemmät temput
 • useiden eri reilien ja obstaakelleiden SouthParkissa
 • luovuuden ja oman tyylin löytäminen
 • kisakalenterin mukainen harjoittelu, kisarunit
 • leiritykset

Freestyle ryhmien päävalmentajana toimii Jukka Jarva yhdessä valmentaja Teemu Tyykilän kanssa. 

Harjoitukset:

Tiistaisin klo  16:00 – 17:30 yhteistreenit Ratalasku Race ryhmän kanssa

Perjantaisin klo  16:00 – 17:30 

Lauantaisin klo 14:00 – 15:30 

Lisäksi torstaisin on mahdollista osallistua seuran yhteisiin oheisharjoituksii, jossa keskitytään nopeuden, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Oheisharjoituksia tehdään toisinaan sisällä (Sirkan koulun sali) ja toisinaan ulkona.

Kilpailut: 

Osallistutaan Ski Sport Finlandin Freeskier Tourin ja Lappi Cupin kilpailuihin. 

Kausimaksu 2022-2023:

Valmennusmaksun suuruus on 300 eur/kausi, jonka voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Tämä kausimaksu sisältää seuran jäsenyyden kaudelle 2022-2023. Kisamaksut laskutetaan erikseen. Lisäksi jokaisen tulee hankkia Hiihtoliiton Skipassi -vakuutus harjoituksia varten. Suosittelemme kuitenkin omaa kattavampaa vakuutusta. Yli 12-vuotiaan on ostettava kansallisiin kisoihin lisäksi erillinen kilpailulisenssi.

ILMOITTAUDU FREESKIERS SOUTHPARK