Freestyle laskijoille tarkoitetut parkkilasku ryhmät, joiden ohjenuorana on pitää hauskaa lumella välineistä riippumatta.

ILOA RINTEESSÄ JA SEN ULKOPUOLELLA

FREERIDE Alkeet  – Parkkilaskemisen alkeet

Suksi tai lumilauta

Ryhmä aloittaa toimintansa 25.10.2021 Eturinteellä ja South Parkin avauduttua siirrytään sinne. Ensimmäinen tapaaminen Zerolla, sen jälkeen syyskaudella 2-hissillä ja kevätkaudella Southilla.

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, lauantaisin klo 10:00-11:30 sekä tiistaisin klo 16:30-18:00. Lisäksi mahdollisuus käydä torstaisin Sirkan koululla seuran yhteisellä salivuorolla klo 17:00-18:00. Vuorolla pelataan sekä tehdään monipuolisesti erilaisia taito- ja voimaharjoituksia.

Vaatimustaso: Ei tarvitse aiempaa kokemusta freestyle laskemisesta, mutta hississä pitää osata mennä itsenäisesti ja laskea rinne sujuvasti kääntyillen. Uskallat laskea jo hieman jyrkempää ja tunnet olevasi valmis pieneen parkkiin.

Tavoite:

• peruslaskutaidon tarkistus
  • Parkkilaskemisen säännöt
  • pikkuparkin obstaakkelit (hyppyri, reilit)
  • tutustutaan hyppimiseen: hyppyriin ajaminen, ponnistustekniikka,  suorien hyppiminen
  • reileille ja presseihin tuleminen ja reilaaminen suoraan

Innostuksen mukaan on mahdollista osallistua myös kisoihin. Kisamaksut laskutetaan erikseen.

Hinta: 250 euroa kausi

Ryhmien toiminnassa mukana olevien tulee ostaa Hiihtoliiton Skipassi-vakuutus.

Ilmoittaudu Freeride alkeet-ryhmään Suomisportissa

FREERIDE JATKO – Parkkilaskemisen jatkoryhmä

Suksi tai lumilauta

Ryhmä aloittaa toimintansa 25.10.2021 Eturinteellä ja ensimmäinen tapaaminen Zerolla. Tämän jälkeen aloitus syyskaudella 2-hissillä ja kevätkaudella Southilla.

Ryhmä harjoittelee perjantaisin 16:30/17-18/19 (tarkka kellonaika vahvistuu hieman myöhemmin) sekä lauantaisin 12:00-13:30.

Vaatimustaso: Freeride Alkeet ryhmässä mukanaolo tai vastaava taitotaso

Tavoite:

• kerrataan parkkilaskemisen säännöt
  • takaperin laskemisen tekniikan syvempi läpikäynti
  • taitotason kehittäminen osallistujien mukaan
  • vertikaalisia ja horisontaalisia temppuja taitotason mukaan (uusien temppujen oppiminen)
  • reileille ja presseihin monipuolisesti laskeminen, ja kääntyminen
  • käydään myös isossa parkissa

Huomioithan, että Freeride jatko- ryhmään osallistuvalla tulee olla myös Hiihtoliiton Skipassi-vakuutus. Suosittelemme kuitenkin omaa, laajempaa vakuutusta.

Ilmoittaudu Freeride jatko-ryhmään Suomisportissa.

Osallistuminen ryhmiin

Molempien ryhmien vetäjät ovat yhdessä päävalmentajan kanssa oikeutettuja päättämään, voiko laskija osallistua ko. ryhmän toimintaan perustuen ryhmäkokoon, turvallisuuteen tai laskijan taitotasoon. Toiminta pyritään pitämään ohjattuna ja monipuolisena lumella liikkumisena. Tarkoituksena on saada hauskoja elämyksiä ja mukavaa toimintaa.

Kauden toiminnasta on suunnitelma, jota voidaan tarpeen vaatiessa muuttaa ja soveltaa.

Ryhmän tiedottaminen tapahtuu Whatsappin ja Facebookin kautta.

Aloitus Zerolta ja päättyvät samaan paikkaan.

Osallistumisen edellytyksenä on seuran jäsenyys.

Valmennusmaksu/ toimintamaksu molemmissa ryhmissä on 250€, sisältäen kauden jäsenmaksun.

Freeride -ryhmäläisten tulee hankkia Skipassi-vakuutus. Suosittelemme myös omaa vakuutusta, joka kattaa lajin erikoispiirteet mm. rinteiden ulkopuolella laskemisen.

Harjoituksissa on oltava kypärä, selkäpanssari tms. suoja. Ilman niitä harjoituksiin ei voi osallistua.

HUOM!

Kuvaamme myös laskemisesta, hypyistä tms. videoita, joita editoimme yhdessä laskuvideoiksi esim. Youtubeen tai muihin sähköisiin medioihin ilmaiseksi katseltavaksi. Mikäli et halua olla kuvissa tai et saa näkyä videoissa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Tutustu tarkemmin myös facebook sivuilla.