Kun into harrastukseen on taas löytynyt, sen jatkumista ei kannata vaarantaa toimimattomilla varusteilla. Stadium Ski Levin myymäläpäällikkö Robert Eklund kertoo kuinka varusteiden kehitys on mennyt huimasti eteenpäin, ja siksi kannattaakin hyödyntää testimahdolllisuutta, jonka Stadium Ski Tarjoaa.

Kurkkaa yhteistyökumppanimme Stadium Ski Levin muutkin vinkit, miksi kalusto olisi hyvä päivittää.

Vinkit by Stadium Ski

Lue myös nämä

Kiitos kaudesta!

11.05.2022 - Yhteistyökumppanuus

KIlpailuja huhtikuussa

06.04.2022 - Kilpailut

Fearless Finns Freeski Tour Finaalit Levillä - Tule mukaan katsomaan tai kisaamaan!

Agnico Junioritoiminnan tukijana

06.02.2022 - Yhteistyökumppanuus

Seuramme pitkäaikainen puheenjohtaja Johanna Erkkilä valaisee blogitarinassamme, mitä toimintamme tukijat mahdollistavat seurassamme.

Levi Ski Club 30v

04.11.2021 - Levi Ski Club 30v

Levi Ski Club on 30 vuotias. Astu kanssamme matkalle muistoihin, ja lue 30v juhlahaastatteluja tai tutustu seuran historiaan kuvien muodossa.