.
iso_kuva_02;

Seura

Levi Ski Club - Matkalla alppilajien huipulle

Levillä on ehkä Suomen parhaimmat harjoitteluolosuhteet, kun haluaa tutustua uuteen harrastukseen tai tähdätä alppimaailman huipulle. Levi Ski Club ry opastaa nuoria laskijoita heidän matkalla maineeseen.

Levi Ski Club on vuonna 1991 perustettu alppihiihtoseura. Levin oma urheiluseura perehdyttää lapset ja nuoret alppilajien saloihin, kasvattaa heistä tervehenkisiä aikuisia ja edesauttaa lajin kilpailutoimintaa Suomessa. Seura tarjoaakin jäsenilleen laadukasta ohjattua toimintaa hyvien valmentajien johdolla ja mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alppimaailman tähdistä.

Uusien laskettelijoiden ryhmät aloittavat yleensä joulukuussa. Aloittelijoilla on mahdollisuus tutustua lajiin yhteistyössä Revontuliopiston kanssa järjestettävillä kursseilla, kurssit yleensä tammikuussa, seuraa Rovontuliopiston ilmoittelua. Kun nuori liittyy seuraan, valmentaja katsoo, millä tasolla laskija on ja jakaa sitten valmennettavat tasoryhmiin. Aluksi riittää, että pääsee yksin ankkurihississä menemään. Siitä se matka sitten alkaa. Seuran riveistä on noussutkin monta menestyksekästä alppihiihtäjää kuten Antti-Pekka Auvinen, Kaitalan veljekset Janne ja Jouni, Jani Johansén ja Petri Nyländer.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Mika Kemppinen tai seuran puheenjohtaja Johanna Erkkilä

Alla linkit seuran sääntöihin

sivu 1    sivu 2    sivu 3    sivu 4