.
iso_kuva_02;

Levi Ski Club - Lystiä Lumella jo vuodesta 1991

Tavoitteenamme on perehdyttää lapset ja nuoret alppilajien saloihin, sekä auttaa osaltamme kasvattamaan heistä urheilusta innostuneita ja tervehenkisiä aikuisia. Seuran tavoitteena on myös edesauttaa lajin kilpailutoimintaa Suomessa järjestämällä eritasoisia kilpailuja. Kilpailuiden järjestäminen onkin yksi seuran tärkeimmistä varainhankintakeinoista.

Seura tarjoaa harrastajille laadukasta ohjattua toimintaa valmentajien johdolla ja mahdollisuuden kehittyä huippu-urheilijaksi. Seurasta on noussut niin lumilautailun ja freestylen, kuin alppimaailmankin tähtiä.

Uusien laskijoiden ryhmät aloittavat yleensä syksyisin, mutta toki pitkin talveakin voi liittyä mukaan. Yhdessä päävalmentajan kanssa voidaan katsoa, mihin ryhmään laskijan kannattaa liittyä. Aluksi riittää, että pääsee yksin ankkurihississä menemään.
Siitä se matka sitten alkaa. Valmentajilta kannattaa kysyä vinkkiä myös varustehankintoihin, mikäli niiden hankinnasta ei ole aiempaa kokemusta. Tältä sivustolta löydät lisätietoa eri ryhmien toiminnasta.

Seura järjestää toimintaa sekä harrastajille, että kilpaileville lapsille ja nuorille. Lajeina ovat alppihiihto, lumilautailu sekä freeski.

Tervetuloa mukaan!

Levi Ski Club ry:n facebook -sivut
Huomioittehan, että laskijoita voidaan kuvata harjoituksissa ja kuvia julkaistaan seuran sivuilla. Mikäli ette halua lapsestanne julkaistavan kuvaa, ilmoitathan leviskiclub(at)leviskiclub.fi

Yhteistyössä:

Poimintoja